T90 EV sähköinen avolava

Maxus T90 EV SPARK EDITION KAMPANJAHINNASTO, ETUSI NYT YLI 10 000 €!

Spark Edition -kampanjamallisto nyt alkaen 48 306 € (alv 0%) / 59 900 € (alv 24%). Lisäksi KORKOTARJOUS 0,99% - kysy lisää jälleenmyyjältä!

Maxus T90 EV - Euroopan ensimmäinen sähköinen avolava

Uusi ja suuri Maxus T90 EV on ensimmäinen sähköinen avolava Euroopan markkinoilla. Se omaa viisi istuinta, vahvan dynaamisen muotoilun ja erittäin kattavan vakiovarustelun. Sen ajoakuston nettokapasiteetti on 88,5 kWh ja toimintamatka sähköllä 336-471 km (WLTP yhdistetty/kaupunki). Uuden T90 EV:n hyötykuorma on jopa 925 kg ja se voidaan varustaa myös vetokoukulla (vetomassa, jarrullinen 1 000 kg). Uusi T90 EV avolava on erinomainen valinta yrityksen tuotantokäyttöön sekä perheautoksi.

Maxus T90 EV Spark Edition kampanjamallisto nyt alkaen 48 306 € (alv 0 %) / 59 900 € (alv 24 %).

Pyydä tarjous

Modernit sisätilat ja kattava varustelu

Uuden T90 EV:n sisätilat on suunniteltu tilavaksi ja moderniksi. Erittäin kattavan vakiovarusteluettelon varusteita ovat esimerkiksi 10,3″ kosketusnäyttö, 6-suuntainen istuimen säätö sekä kuljettajalle että etumatkustajalle, Apple CarPlay, nahkaverhoillut istuimet ja kaksisuuntaisesti säädettävä nahkapäällysteinen ohjauspyörä. Uusi T90 EV on varustettu myös sähköisellä ajonvakautusjärjestelmällä, peruutuskameralla, pysäköintitunnistimella ja alamäkihidastimella.

Akku ja lataus

Maxus T90 EV avolavan ajoakuston nettokapasiteetti on 88,5 kWh. Auto voidaan ladata 20-80 % varaustasoon 45 minuutissa normaaleissa lämpötiloissa 80 kW maksimilatausteholla.

Uusi Maxus T90 EV avolava on yhteensopiva CCS-latausstandardin kanssa.

Lue lisää sähköauton latauksesta

Toimintamatka sähköllä ja kulutus

Uuden Maxus T90 EV avolavan toimintamatka sähköllä on 336-471 km (WLTP yhdistetty/kaupunki)*. Koska T90 EV on tyyppihyväksytty N1-pakettiautoksi, se on WLTP-testattu myös raskailla kuormilla. Vertailun vuoksi, henkilöautojen toimintamatkat testataan ilman rahtia ja matkustajia. Täten mallin ilmoitettu WLTP-toimintamatka sähköllä on erittäin realistinen, aivan kuten koko Maxus-mallistossa.

*Ajoneuvon toimintamatka sähköllä on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, ajonopeudesta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista ja tieprofiilista.

Lue lisää sähköauton toimintamatkasta

Takuu

Maxus-sähköauton omistaminen tarjoaa mielenrauhaa. Kaikki Maxus T90 EV -mallit omaavat 5 vuoden tai 100 000 km takuun autolle ja 8 vuoden tai 160 000 km takuun ajoakustolle.

Kaikki T90 EV -mallit omaavat myös 2 vuoden maalitakuun ilman kilometrirajaa, sekä 5 vuoden puhkiruostumattomuustakuun ilman kilometrirajaa.

Lisäksi kaikkien Maxus-mallien alustat on käsitelty erityisellä suoja-aineella, joka suojaa auton alustaa pohjolan vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Värit

Valkoinen

Sininen (metalliväri)

Oranssi (metalliväri)

Musta (metalliväri)

Harmaa (metalliväri)

Kuvagalleria

Tutustu uuden Maxus T90 EV avolavan dynaamiseen tyyliin joka kulmasta.

TILAA UUTISKIRJEEMME JA PYSYT AJAN TASALLA BYD:N KUULUMISISTA!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää T90 EV avolavasta tai varata koeajon? Ota yhteyttä lähimpään Maxus-jälleenmyyjääsi.

Kuinka voimme auttaa?

Automalli?

Valitse automalli

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Yhteydenoton aihe

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä Maxus jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.