Uusi sähköauto Euniq 6 Grand SUV – Nyt ennakkomyynnissä!

Hinta alk.
47 375 €
Tavaratilan tilavuus
754 litraa

Uusi Euniq 6 Grand SUV katumaasturi – Maksimaalisesti kaikkea

Uusi, tyylikäs ja suuri sähköauto Maxus Euniq 6 Grand SUV on nyt ennakkomyynnissä! Euniq 6 Grand SUV on sähköinen katumaasturi, jossa on valtavat sisätilat ja luokkansa suurin, huikea 754 litran tavaratila! Lisäksi ajo- ja matkustusmukavuudesta pitää huolen erittäin kattava ja moderni vakiovarustelu. Toimintamatka sähköllä on kaupunkiajossa jopa 465 km ja yhdistetyssä ajossa jopa 345 km (WLTP). Tässä on auto, jossa on maksimaalisesti kaikkea.

Euniq 6 Grand SUV:n asiakastoimitukset alkavat maaliskuussa 2022 ja voit tehdä ennakkotilauksen lähimmällä Maxus-jälleenmyyjälläsi jo nyt.

Uusi Maxus Euniq 6 Grand SUV alk. 47 375 €, autoetu alk. 575 €/kk.

Maksimaalinen varustelu

Uuden Euniq 6 Maxus Grand SUV:n vakiovarustelu on erittäin kattava sisältäen esimerkiksi Apple Carplayn, panorama-lasikaton, suuren kosketusnäytön, langattoman älypuhelimen latauksen, avaimettoman sisäänkäynnin ja käynnistyksen sekä nahkaverhoillut ja sähkösäätöiset istuimet.

Vakiovarusteet sisältävät myös monia turvallisuusvarusteita sekä ajamista avustavia järjestelmiä. Näitä ovat esimerkiksi mukautuva vakionopeudensäädin, 360° peruutuskamera, kaistavahti, katvealuevaroitin, automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä, etu- ja takapysäköintitutkat sekä sähköinen ajovakaudenhallintajärjestelmä.

Maksimaalinen
tavaratila
Maksimaalinen
varustelu

Maksimaalisesti tilaa

Euniq 6 Grand SUV on suuri sähköauto, jossa on tilaa kaikelle mitä tarvitset.

Auton pituus on 4735 mm, leveys 1860 mm ja korkeus 1736 mm. Akseliväli on 2760 mm maavaran ollessa 190 mm.

Sisätilat ovat suuret koko matkustamossa taaten erinomaiset pää- ja jalkatilat sekä edessä että takana.

Lisäksi uusi Euniq 6 Grand SUV omaa luokkansa suurimman tavaratilan tilavuuden, joka on huimat 754 litraa!

Muotoilu

Uusi Euniq 6 Grand SUV herättää huomiota muotoilullaan. Sen moderni ilme, kauniit linjat ja dynaaminen keula luovat hienostuneen urheilullisen tyylin. Full LED -ajovalot, 18’’ kevytmetallivanteet ja panorama-lasikatto kruunaavat tyylikkään kokonaisuuden.

Ajoakusto ja lataaminen

Uusi Euniq 6 Grand SUV on varustettu 70 kWh -ajoakustolla. Ajoakusto voidaan ladata 30 % varaustasosta 80 % varaustasoon jopa 35 minuutissa normaalilämpötilassa (DC).

Lisäksi Euniq 6 Grand SUV tukee CCS-latausstandardin mukaista pikalatausta.

Toimintamatka ja sähkönkulutus

Uusi Euniq 6 Grand SUV omaa jopa 345-465 km toimintamatkan sähköllä (WLTP yhdistetty/kaupunkiajo)* ja sopii siten sekä arkiajoihin että pidemmille matkoille.

*Ajoneuvon toimintamatka sähköllä on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, ajonopeudesta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista ja tieprofiilista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää Euniq 6 Grand SUV -sähköautosta? Valitse alla olevasta valikosta lähin Maxus-jälleenmyyjäsi, joka kertoo mielellään lisää.

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä Maxus Suomeen jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.