Euniq 6 Grand SUV

Uusi sähköinen Euniq 6 Grand SUV Max koko, max varustelu, max tavaratila.

Suuri sähköinen katumaasturi, jossa on luokkansa suurin tavaratila. Nyt saatavilla XSPECIAL-kampanjamalli alk. 49 900 €. KORKOTARJOUS 0,99%* - kysy lisää jälleenmyyjältä!

Suuri sähköauto Euniq 6 Grand SUV

Maxus Euniq 6 Grand SUV on tyylikäs, iso sähköinen katumaasturi, jossa on valtavat sisätilat ja luokkansa suurin, huikea 754 litran tavaratila! Lisäksi ajo- ja matkustusmukavuudesta pitää huolen erittäin kattava ja moderni vakiovarustelu. Toimintamatka sähköllä on kaupunkiajossa jopa 452 km ja yhdistetyssä ajossa jopa 354 km (WLTP). Tässä on auto, jossa on maximaalisesti kaikkea.

Maxus Euniq 6 Grand SUV XSPECIAL -kampanjamalli nyt alk. 49 900 €. KORKOTARJOUS 0,99%* – kysy lisää jälleenmyyjältä!

*Rahoitusesimerkki Maxus Euniq 6 X Special: auton hinta 49 900,00 €, käsiraha 4 990,00 €, sopimusaika 72 kk, kk-erä 466,49 € (kk-erä sis. koron 0,99 %, perustamiskulun 349 € sekä käsittelymaksun 15 €/kk), rahoitettava osuus 45 259,00 €, viimeinen suurempi erä 15 001,12 €. Luottokustannukset yht. 3 212,01 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 53 112,01 €, todellinen luottohinta 53 112,01 € ja todellinen vuosikorko 1,79 %. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Tarjous voimassa 29.2.2024 saakka.

Katso lähin Maxus-jälleenmyyjäsi alla olevasta linkistä ja varaa koeajosi jo tänään.

Katso lähin jälleenmyyjäsi ja varaa koeajo

Maximaalinen varustelu

Euniq 6 Maxus Grand SUV:n vakiovarustelu on erittäin kattava sisältäen esimerkiksi Apple Carplayn, panorama-lasikaton, suuren kosketusnäytön, langattoman älypuhelimen latauksen, avaimettoman sisäänkäynnin ja käynnistyksen sekä nahkaverhoillut ja sähkösäätöiset istuimet.

Vakiovarusteet sisältävät myös monia turvallisuusvarusteita sekä ajamista avustavia järjestelmiä. Näitä ovat esimerkiksi mukautuva vakionopeudensäädin, 360° peruutuskamera, kaistavahti, katvealuevaroitin, automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä, etu- ja takapysäköintitutkat sekä sähköinen ajovakaudenhallintajärjestelmä.

Maximaalisesti vastinetta rahalle

Euniq 6 Grand SUV sähköauto tarjoaa ominaisuuksiensa osalta todellista vastinetta rahalle.

Max
Tavaratila
Max
Varustelu
Max
Teknologia
 • Suuri kosketusnäyttö

  Suuren kosketusnäytön ansiosta auton kaikkia toimintoja on helppo hallita ja muokata.

 • Langaton matkapuhelimen lataus

  Matkapuhelin latautuu kätevästi langattoman laturin ansiosta.

 • Panorama-lasikatto

  Suuri Panorama-lasikatto tuo luonnollisen raikkaan ja valoisan tunnelman koko matkustamoon.

 • Apple Carplay

  Apple Carplay takaa viihtymisen myös pitkillä matkoilla.

Tilaa ja muotoilua

Maximaalisesti tilaa

Euniq 6 Grand SUV on suuri sähköauto, jossa on tilaa kaikelle mitä tarvitset. Auton pituus on 4735 mm, leveys 1860 mm ja korkeus 1736 mm. Akseliväli on 2760 mm maavaran ollessa 190 mm. Sisätilat ovat suuret koko matkustamossa taaten erinomaiset pää- ja jalkatilat sekä edessä että takana. Lisäksi Euniq 6 Grand SUV omaa luokkansa suurimman tavaratilan tilavuuden, joka on huimat 754 litraa!

Maximaalista muotoilua

Euniq 6 Grand SUV herättää huomiota muotoilullaan. Sen moderni ilme, kauniit linjat ja dynaaminen keula luovat hienostuneen urheilullisen tyylin. Full LED -ajovalot, 18’’ kevytmetallivanteet ja panorama-lasikatto kruunaavat tyylikkään kokonaisuuden.

Ajoakusto ja toimintamatka sähköllä

Ajoakusto ja lataaminen

Euniq 6 Grand SUV on varustettu 70 kWh -ajoakustolla. Ajoakusto voidaan ladata 30 % varaustasosta 80 % varaustasoon jopa 35 minuutissa normaalilämpötilassa (DC). Lisäksi Euniq 6 Grand SUV tukee CCS-latausstandardin mukaista pikalatausta.

Lue lisää sähköauton latauksesta

Sähköauton toimintamatka ja kulutus

Euniq 6 Grand SUV katumaasturi omaa jopa 354-452 km toimintamatkan sähköllä (WLTP yhdistetty/kaupunkiajo)* ja sopii siten sekä arkiajoihin että pidemmille matkoille. *Ajoneuvon toimintamatka sähköllä on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, ajonopeudesta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista ja tieprofiilista.

Lue lisää toimintamatkasta sähköllä

Värit

Valkoinen

Musta (metalliväri)

Punainen (metalliväri)

Hopea (metalliväri)

Takuu

Maxus-sähköauton omistaminen tarjoaa mielenrauhaa. Kaikki Maxus Euniq 6 -mallit omaavat 5 vuoden tai 100 000 km takuun autolle ja 8 vuoden tai 200 000 km takuun ajoakustolle.

Kaikki Euniq 6 -mallit omaavat myös 3 vuoden maalitakuun ilman kilometrirajaa, sekä 7 vuoden puhkiruostumattomuustakuun ilman kilometrirajaa.

Lisäksi kaikkien Maxus-mallien alustat on käsitelty erityisellä suoja-aineella, joka suojaa auton alustaa pohjolan vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Kuvagalleria

Tutustu Euniq 6 Grand SUV:n tyyliin ulkoa ja sisältä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää Euniq 6 Grand SUV:sta tai varata koeajon? Ota yhteyttä lähimpään Maxus-jälleenmyyjääsi.

Kuinka voimme auttaa?

Automalli?

Valitse automalli

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Yhteydenoton aihe

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä Maxus jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.