Sähköpakettiauto e-Deliver 3

e-Deliver 3 Tuplasimme hankintatuen, etusi nyt jopa 8 000 €!

Sähköistä liiketoimintasi jo tänään. Uusi e-Deliver 3 -mallisto nyt tuplahankintatuella alk. 27 900 € (alv 0 %) / 36 516 € (alv 24 %). KORKOTARJOUS 0,99%* - kysy lisää jälleenmyyjältä!

Uusi sähköpakettiauto - Maxus e-Deliver 3

Sähköpakettiauto Maxus e-Deliver 3 on maailman ensimmäinen pakettiauto, joka on suunniteltu sähköiseksi alusta alkaen. Sähköautoalustan ansiosta auton on saatu aikaiseksi sen kokoon nähden esimerkiksi suurempi kuormatila.

Maxus e-Deliver 3 on saatavana kahtena eri pituutena, joko 4,8 ja 6,3 m³ kuormatilalla, jopa 930 kg hyötykuormalla ja jopa 1025 kg vetopainolla. Sen 50,2 kWh ajoakku tarjoaa jopa 228-371 km (WLTP yhdistetty/kaupunki) toimintamatkan sähköllä riippuen valitusta mallista.

Vakiovarustelista on kattava, sisältäen esimerkiksi automaattisen ilmastoinnin, Apple Carplayn, peruutuskameran ja useita turvallisuusvarusteita.

Tuplasimme hankintatuen! Etusi nyt jopa 8 000 euroa. Maxus e-Deliver 3 mallisto nyt tuplahankintatuella alk. 27 900 € (alv 0 %) / 36 516 € (alv 24 %)

Huom. myös KORKOTARJOUS 0,99%* – kysy lisää jälleenmyyjältäsi!

 

Valtion hankintatuki

Maxuksen sähköinen tavara-automallisto on nyt täysin autoverovapaa ja lisäksi sinulla tai yritykselläsi on mahdollisuus saada 2 000-6 000 euron valtion hankintatuki uuden sähköisen Maxus-tavara-auton hankintaan. Kysy lisää valtion hankintatuesta lähimmältä Maxus-jälleenmyyjältäsi. Lisätietoja valtion hankintatuesta: traficom.fi.

Katso jälleenmyyjät

Yksi pakettiauto, monta mahdollisuutta

Sähköinen ja monipuolinen, Maxus e-Deliver 3 on uuden aikakauden sähköinen pakettiauto.

Vetopaino jopa
1 025 kg
Hyötykuorma jopa
930 kg
 • Apple CarPlay

  Apple CarPlay tarjoaa viihdettä koko työpäivän ajaksi.

 • Kaksi eri kokoa

  Voit valita 4,8-6,3 m³ kuormatilasta

 • Ajomukavuus

  Maxus e-Deliver 3:n ohjaamo on tilava, mukava ja käytännöllinen.

Valitse juuri sinulle sopivin versio

Voit valita Maxus e-Deliver 3 pakettiautosta joko lyhyen tai pitkän mallin. Auton sivuun avautuvat takaovet tekevät lastauksesta haarukkatrukilla helppoa. Lyhyessä versiossa on 4,8 m³ kuormatila ja pitkässä versiossa 6,3 m³.

Akusto ja lataus

Maxus tarjoa viimeisintä ja huippumodernia akku- ja latausteknologiaa.

Ajoakusto
50,2 kWh
DC-pikalataus (0-80 %)
vain 45 minuuttia
 • 50,2 kWh ajoakusto

  Maxus e-Deliver 3:n 50,2 kWh:n ajoakusto tarjoaa luokkansa johtavan toimintamatkan.

 • DC-pikalataus

  Pikalaturilla jopa vain 45 minuutin latausaika (lataus 0-80 % varaustasoon). AC-latauksella latausaika 80 % varaustasoon on noin 8 tuntia.

 • Regeneroiva jarrutus

  Voit valita juuri omaan ajotyyliisi sopivan ajo- ja energiansäästötilan ja päättää kuinka paljon haluat kerätä jarrutusenergiaa talteen.

Toimintamatka ja kulutus

Maxus e-Deliver 3 sähköpakettiauto omaa luokkansa parhaan, 228-371 km* toimintamatkan (WLTP yhdistetty/kaupunki). Voit valita kahdesta ajotilasta – normaali ja eco. Lisäksi voit valita kolmesta energian talteenottotasosta – kevyt, keskitaso ja voimakas. Päätät siis itse, kuinka taloudellisesti haluat ajaa ja kuinka paljon energiaa haluat saada takaisin jarrutettaessa.

*Toimintamatkaan vaikuttavat monet muuttujat, kuten ajotapa, lämpötila, rengaspaineet jne. Ilmoitettu toimintamatka perustuu WLTP-ajosyklin yhdistettyyn ja kaupunkiajoon.

Lue lisää toimintamatkasta ja kulutuksesta

Takuu

Maxus-sähköauton omistaminen tarjoaa mielenrauhaa. Kaikki Maxus e-Deliver -mallit omaavat 5 vuoden tai 100 000 km takuun autolle ja 8 vuoden tai 160 000 km takuun ajoakustolle.

Kaikki e-Deliver -mallit omaavat myös 3 vuoden maalitakuun ilman kilometrirajaa, sekä 10 vuoden puhkiruostumattomuustakuun ilman kilometrirajaa.

Lisäksi kaikkien Maxus-mallien alustat on käsitelty erityisellä suoja-aineella, joka suojaa auton alustaa pohjolan vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Värit

Valkoinen

Musta (metallihohto)

Hopea (metallihohto)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää e-Deliver 3 sähköpakettiautosta tai varata koeajon? Ota yhteyttä lähimpään Maxus-jälleenmyyjääsi.

Kuinka voimme auttaa?

Automalli?

Valitse automalli

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Yhteydenoton aihe

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä Maxus jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.