Bayerncar on tullut tunnetuksi Suomessa vahvana toimijana käytettyjen premium-segmentin autojen autokauppana. Nyt Bayerncar aloittaa uusien sähköautojen kaupan Maxus-jälleenmyyjänä sekä Jyväskylässä että Seinäjoella.

Maxus on laajentanut jälleenmyyjäverkostoaan voimakkaasti viime aikoina. Laajentumista tukevat jatkuvasti kasvava sähköisten Maxus-henkilö- ja -pakettiautojen mallisto sekä yleinen sähköautojen lisääntyvä suosio. Esimerkiksi alkuvuodesta esiteltävä uusi Euniq 6 Grand SUV sähköinen katumaasturi alleviivaa jatkuvasti laajentuvaa Maxus-mallitarjontaa.

”Maxuksen ansiosta pääsemme tarjoamaan uutta sähköautoa etsiville asiakkaille vaihtoehtoja sekä henkilö- että pakettiautojen osalta. Maxus-sähköautot ovat kilpailukykyisiä, kattavasti varusteltuja ja laadukkaita. Odotamme innolla yhteistyön alkua”, kertoo Bayerncarin toimitusjohtaja Joni Nelimarkka.

”Bayerncar on osoittanut historiansa aikana olevansa suomalaisessa autokaupassa monella tapaa innovatiivinen ja pitkäjänteinen toimija. Uskomme, että yhteistyö Bayerncarin kanssa Jyväskylässä ja Seinäjoella tulee edistämään merkittävästi Maxuksen yleisen näkyvyyden ja asiakaskokemuksen kehittymistä laadukkaita sähkö- ja sähköpakettiautoja etsivien suomalaisten keskuudessa”, sanoo Maxus Suomen toimitusjohtaja Christer Stahl.

Maxus-jälleenmyyjät löytyvät Suomessa nyt Helsingistä, Vantaalta, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä, Seinäjoelta ja Oulusta.

   

Maxus Suomi/RSA

Maxus on osa kiinalaista SAIC Motor -konsernia, joka on yksi maailman suurimmista autonvalmistajista. SAIC Motor panostaa vahvasti innovatiiviseen teknologiaan ja liikenteen sähköistämiseen. Norjalainen RSA on ollut Maxuksen maahantuoja Pohjoismaissa vuodesta 2018 alkaen. Yhtiö tuo maahan täyssähköisiä Maxus-henkilö- ja pakettiautoja Norjaan, Ruotsiin, Tanskaan, Suomeen ja Islantiin. Maxuksesta on tullut lyhyessä ajassa vahva toimija Pohjoismaisilla sähköautojen markkinoilla jo yli 125 jälleenmyyjän voimin.

Bayerncar Oy

Bayerncar on tullut tunnetuksi Suomessa iloisesta ja luotettavasta tavasta tehdä autokauppaa jo lähes 20 vuoden ajan. Pääpaino on ollut Premium-segmentin autokaupassa, mutta Bayerncar tunnetaan myös johtavana myyjänä ja valmistajana lisäohjaamollisten hyötyajoneuvon osalta. Bayerncar on näyttänyt suuntaa myös sosiaalisessa mediassa tapahtuvan kaupankäynnin osalta. Bayerncarin toimipaikat sijaitsevat Seinäjoella ja Jyväskylässä.