Maxus-huolto

Valtuutettu Maxus-huoltoliike tuntee autosi parhaiten.

Pidentää autosi käyttöikää

Valtuutetussa Maxus-huoltoliikkeessä koulutetut asiantuntijamme ovat palveluksessasi. Asiantuntijamme sekä laadukkaat alkuperäiset laitteet ja varaosat varmistavat, että autosi toimii aina juuri kuten se on suunniteltu. Maxus-huoltoliikkeessä säännöllisesti huollettu auto takaa autollesi pidemmän käyttöiän ja sinulle mielenrauhan.

Katso lähin Maxus-huoltoliikkeesi tästä.

Parantaa jälleenmyyntiarvoa

Valtuutetussa Maxus-huoltoliikkeessä säännöllisesti huollettu auto herättää ostajassa luottamusta ja parantaa autosi jälleenmyyntiarvoa.

Aina alkuperäiset Maxus-varaosat

Maxus-huoltoliikkeessä autosi huolletaan aina tehtaan viimeisimpien määritysten mukaisesti. Tehtaan määrityksiin kuuluu myös se, että kaikki huollossa käyttämämme varaosat ovat varmasti aina merkin viimeisimpien vaatimusten mukaisia.

Varaa seuraava huoltosi

Maxus-autoasi on huollettava säännöllisesti. Suosittelemme huollattamaan autosi valtuutetussa Maxus-huoltoliikkeessä ja käyttämään alkuperäisiä Maxus-varaosia.

Ole yhteydessä seuraavasta autosi huollosta lähimpään Maxus-huoltoliikkeeseesi.

Katso lähin Maxus-huoltoliikkeesi tästä.

Kuinka voimme auttaa?

Automalli?

Valitse automalli

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Yhteydenoton aihe

Asiasi koskee

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä Maxus jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.