Lisävarusteet

Tarjoamme laajan valikoiman lisävarusteita vapaa-aikaan ja harrastuksiin

Kattotelineet

Kattotelineiden avulla voit helposti maksimoida autosi kantavuuden ja tuoda mukanasi varusteita, kuten kattoboksin, sukset, polkupyörät, kajakit, tikkaat ja paljon muuta. Tarjoamme laajan valikoiman eri kattotelinevaihtoehtoja.

Pyöräteline

Oletko lähdössä pyöräretkelle? Kuljeta pyörät turvallisesti autossasi. Meillä on useita erilaisia ​​polkupyörätelineitä, joissa on tilaa yhdelle tai useammalle polkupyörälle – ja jotka voidaan asentaa joko Maxus Euniq -autosi katolle, takaluukuun tai vetokoukkuun. Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.

Kattoboksi

Jos tarvitset lisää tavaratilaa, kattoboksi voi olla ratkaisu juuri sinulle. Tarjoamme eri mallisia ​​kattobokseja Maxus Euniq -autoosi useissa eri väreissä.

Vetokoukku

Tarjoamme vetokoukkuja jälkiasennettuna kaikkiin Maxus-malleihin. Vetokoukku lisää autosi monikäyttöisyyttä entisestään.

Taakkatelineet

Oletko lähdössä aktiivilomalle? Maxus Euniq -mallien erilaisilla taakkatelineillä voit kuljettaa turvallisesti ja helposti kajakkeja, kanootteja, mela- tai surffilautoja. Lisäksi kuorma on nopea ja helppo purkaa.

Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi ja kysy lisää eri vaihtoehdoista.

Tavaraverkko

Maxus Euniq -autosi tavaraverkon ansiosta voit ottaa enemmän matkatavaroita mukaasi. Voit lastata matkatavarat jopa kattoon asti tavaratilassa ilman vaaraa, että kuorma pääsee liikkumaan matkustamon puolelle.

Kuinka voimme auttaa?

Automalli?

Valitse automalli

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Yhteydenoton aihe

Asiasi koskee

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä Maxus jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.