Lisävalot

Ajaminen syksyn ja talven pimeillä keleillä

Lisävalot liitetään yleensä kaukovaloihin ja säännösten muutokset ovat nyt helpottaneet lisävalojen asentamista autoon. Vuodesta 2018 alkaen kaukovalojen lukumäärää tai kokonaiskirkkautta ei ole enää rajoitettu, eikä lisävalaisimia vaadittu asentamaan pareittain.

Edelleen on olemassa vaatimus, että valot on asennettu oikein ja että ne ovat tyyppihyväksytty. Syksyn ja talven pimeydessä ajaminen on vaativaa, ja lisäksi sateet voivat pahentaa tilannetta. Siksi lisävalot ovat helppo ratkaisu ajamisen mukavoittamiseen kelillä kuin kelillä.

Laadukkaat Vision X -lisävalot

Uusi LED-teknologia on mahdollistanut voimakkaan valon saamisen suhteellisen pienistä lyhdyistä. LED-teknologialla on monia etuja perinteisiin vaihtoehtoihin verrattuna, mukaan lukien pienempi energiankulutus, pitkä käyttöikä ja parempi kestävyys.

Vision X on ollut markkinoilla jo yli 20 vuotta, sen tuotteet ovat laadukkaita ja sillä on yksi markkinoiden laajimmista valikoimista.

Minne haluat lisävaloa?

Jos harkitset lisävalojen asentamista autoosi alkuperäisten valaistuslaitteiden lisäksi, on hyvä miettiä, mihin kohtaan tietä haluat lisävaloa. Muista, että katseesi ja keskittymiskykysi kuljettajana katsovat aina tien parhaiten valaistua aluetta kohti. Jotkut lampputyypit valaisevat hyvin auton reunoja ja etuosan ympärillä (tämä on etu alhaisella nopeudella ja mutkaisilla teillä). Muuntyyppiset valot valaisevat kauas eteenpäin tielle eivätkä niinkään sivuille (tämä on etu maanteillä ja suuremmissa nopeuksissa). On myös valoja, jotka muodostavat hyvän yhdistelmän. Ole yhteydessä omaan Maxus-jälleenmyyjääsi juuri sinulle sopivimmista lisävaloista.

Kuinka voimme auttaa?

Automalli?

Valitse automalli

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Yhteydenoton aihe

Asiasi koskee

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä Maxus jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.