MIFA9 Suuri ja innovatiivinen luksus sähkö-MPV

MIFA 9 - suuri, ainutlaatuinen ja huippuviimeistelty

MIFA 9 on suuri luksus-MPV (pituus 5270 mm, leveys 2000 mm, korkeus 1840 mm) ja tarjoaa siksi erittäin väljät ja mukavat sisätilat jopa seitsemälle henkilölle. Lisäksi se omaa 1000 kg vetopainon.

Ulkopuolelta autossa on terävälinjainen ja futuristinen ilme, joka jatkuu myös auton sisällä. Sisustus on täynnä eksklusiivisia yksityiskohtia, huipputeknologiaa ja viihdelaitteita.

Tehokas 90 kWh akku mahdollistaa jopa 440-595 km toimintamatkan sähköllä (WLTP yhdistetty/kaupunki).

 

SISÄTILAT

MIFA 9:ää kehitettäessä tavoitteena oli luoda huipputekninen ja ylellinen tunnelma, sekä tarjota interaktiivinen kokemus muun muassa useilla integroiduilla näytöillä auton ympärillä.

Kaikissa auton istuimissa on sähkösäätö, tuuletus ja lämmitys. Eikä tässä kaikki – istuimissa on myös hierontatoiminto, jotta voit nauttia rennosta ja mukavasta ajamisesta pidemmilläkin matkoilla.

Toisen rivin matkustajat voivat nauttia myös kallistettavista yksittäisistä istuimista säädettävillä jalkatuilla ja käsinojissa olevilla digitaalisilla ohjauspaneeleilla. Lisäksi toisen ja kolmannen rivin istuimet voidaan työntää kokonaan eteenpäin tavaratilan vapauttamiseksi.

AINUTLAATUISTA LUKSUSTA

MIFA 9:n suunnittelussa oli tavoitteena luoda huipputekninen ja ylellinen tunnelma kaikille matkustajille hyödyntäen viimeisimpiä innovatiivisia teknologisia ratkaisuja.

Panorama-
lasikatto
Erittäin mukavat
istuimet hierontatoiminnolla
Eksklusiiviset
yksityiskohdat
  • Käsinojien digitaaliset näytöt

    Käsinojiin integroitujen näyttöjen ansiosta voit ohjata useita eri toimintoja takapenkiltä.

  • Suuri kosketusnäyttö

    Kojelaudan suurella päänäytöllä on useita viihde- ja ajoneuvotoimintoja, ja se voidaan yhdistää muun muassa Apple CarPlayn kanssa.

  • Ainutlaatuista mukavuutta

    Nauti matkasta mukavilla istuimilla, jotka tarjoavat sekä lämmityksen, tuuletuksen, hieronnan että jalkatuen.

TOIMINTAMATKA SÄHKÖLLÄ JA LATAUS

Toimintamatka sähköllä

MIFA 9 on varustettu 90 kWh:n ajoakulla, joka tarjoaa 440-595 km toimintamatkan sähköllä* (WLTP yhdistetty/kaupunki). *Toimintamatkaan vaikuttavat monet muuttujat, kuten ajotapa, lämpötila, rengaspaineet ja muut. Ilmoitettu kantama perustuu WLTP:n yhdistetyn ja kaupunkiajon testisykliin.

Lataus

Ajoakusto vastaanottaa 11 kW lataustehoa AC-latauksessa (3-vaihe). Lisäksi lämpöpumppu on autossa vakiovarusteena.

Takuu

Maxus-sähköauton omistaminen tarjoaa mielenrauhaa. Kaikki Maxus MIFA 9 -mallit omaavat 5 vuoden tai 100 000 km takuun autolle ja 8 vuoden tai 200 000 km takuun ajoakustolle.

Kaikki MIFA 9 -mallit omaavat myös 2 vuoden maalitakuun ilman kilometrirajaa, sekä 5 vuoden puhkiruostumattomuustakuun ilman kilometrirajaa.

Lisäksi kaikkien Maxus-mallien alustat on käsitelty erityisellä suoja-aineella, joka suojaa auton alustaa pohjolan vaihtelevissa sääolosuhteissa.

VÄRIT

Valkoinen

Musta

Kuvagalleria

Haluatko lisätietoja uudesta MIFA 9:stä?

Ota yhteyttä lähimpään Maxus-jälleenmyyjääsi.

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Yhteydenoton aihe

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä Maxus jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.