Sähköpakettiauto e-Deliver 9

E-DELIVER 9 SPARK EDITION KAMPANJAMALLISTO, ETUSI NYT JOPA 16 000 €!

Vuoden sähköisin tarjous! e-Deliver 9 Spark Edition -kampanjamallisto nyt alk. 44 935 € (alv 0 %) / 57 160 € (alv 24 %). Hinnassa huomioitu valtion hankintatuki. Lisäksi KORKOTARJOUS 0,99% - kysy lisää jälleenmyyjältä!

Sähköinen pakettiauto Maxus e-Deliver 9 - Maximaalisesti tilaa ja mukavuutta

Sähköinen pakettiauto Maxus e-Deliver 9 tekee vaikutuksen myös kaiken kokeneeseen kuljettajaan, sillä siinä yhdistyvät hyvin suunniteltu ergonomia, erinomainen istuinmukavuus, modernit sisätilat ja korkea laatu. Tämä iso pakettiauto omaa 11 m³ tai 13 m³ kuormatilan ja jopa 1200 kg hyötykuorman. Toimintamatka sähköllä on jopa 353 km valitusta mallista riippuen. Maxus e-Deliver 9 on myös erittäin kattavasti varusteltu ja vakiovarusteita ovat esimerkiksi peruutuskamera, adaptiivinen vakionopeudensäädin ja sokean kulman tunnistin.

Tarjolla on yhteensä 9 erilaista malliversiota, sisältäen myös pelkän alustan. Maximaalisesti tilaa ja mukavuutta – nyt on aika sähköistää liiketoimintasi.

Muistathan myös, että sinulla tai yritykselläsi on mahdollisuus saada 2 000-6 000 euron valtion hankintatuki uuden sähköisen Maxus-tavara-auton hankintaan.

e-Deliver 9 Spark Edition -kampanjamallisto nyt alkaen 44 935 € (alv 0%) / 57 160 € (alv 24%)*

* Valtion hankintatuki max. 6000 eur on huomioitu hinnassa. Lisätietoja valtion hankintatuesta: www.traficom.fi

Paljon tilaa menestyksellesi

Maxus e-Deliver 9 on suuri sähköinen pakettiauto, joka mahdollistaa monipuolisen liiketoiminnan.

Kuormatila
11-13 m³
Hyötykuorma jopa
1 200 kg
Vetopaino jopa
1 500 kg

Kuormatila

Kuorma voidaan lastata ja purkaa helposti trukilla 236 astetta taittuvien takaovien ja matkustajan puoleisen suuren sivuoven kautta. Voit valita mallin, jonka kuormatila on 11 m³ tai 13 m³.

Turvallisuus

Maxus e-Deliver 9 pakettiauto on varustettu lukuisilla aktiivisilla ja passiivisilla turvallisuusvarusteilla.

 • Katvealueen valvontajärjestelmä

  Katvealueen valvontajärjestelmä auttaa vaihtamaan kaistaa turvallisemmin ja varoittaa ajoneuvoista, joita et itse huomaa.

 • Törmäyksenestovaroitin

  Auton törmäyksenestovaroitin ilmoittaa kuljettajalle riskistä törmätä toiseen autoon tai esteeseen. Auto avustaa myös tarvittaessa hätäjarrutuksessa.

 • 6 turvatyynyä

  Auton kuusi turvatyynyä antavat suojaa kuljettajalle ja matkustajille törmäystilanteessa.

 • Ajovakauden hallintajärjestelmä (ESP)

  Ajovakauden hallintajärjestelmä parantaa auton hallintaa sekä lisää turvallisuutta tilanteissa, joissa on vaarana auton hallinnan menettäminen.

 • Vankka ja joustava rakenne

  Vankka ja joustava rakenne mahdollistaa autoon mahdollisesti kohdistuvan törmäysenergian vaimentumisen.

Värit

PERUSVÄRI

valkoinen

METALLIVÄRI

hopea

Toimintamatka ja lataus

Maxus e-Deliver 9 sähköisellä pakettiautolla on luokkansa johtava, 296-353 km toimintamatka sähköllä valitusta mallista riippuen. Tämä iso pakettiauto on saatavana kolmella eri akkukoolla: 51,5 kWh, 72 kWh tai 88,5 kWh.

Maxus e-Deliver 9 latautuu 80 % varaustasoon 51,5 kWh tai 72 kWh akuilla pikalatauksessa jopa 36 minuutissa ja 88,5 kWh akulla jopa 42 minuutissa.

Lue lisää toimintamatkasta ja latauksesta

Takuu

Maxus-sähköauton omistaminen tarjoaa mielenrauhaa. Kaikki Maxus e-Deliver -mallit omaavat 5 vuoden tai 100 000 km takuun autolle ja 8 vuoden tai 160 000 km takuun ajoakustolle.

Kaikki e-Deliver -mallit omaavat myös 3 vuoden maalitakuun ilman kilometrirajaa, sekä 10 vuoden puhkiruostumattomuustakuun ilman kilometrirajaa.

Lisäksi kaikkien Maxus-mallien alustat on käsitelty erityisellä suoja-aineella, joka suojaa auton alustaa pohjolan vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää e-Deliver 9 sähköisestä pakettiautosta tai varata koeajon? Ota yhteyttä lähimpään Maxus-jälleenmyyjääsi.

Kuinka voimme auttaa?

Automalli?

Valitse automalli

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Yhteydenoton aihe

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä Maxus jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.