e-Deliver 9 bussi

e-Deliver 9 bussi Uusi henkilökuljetuksen aikakausi on nyt täällä!

Uusi 1+8 paikkainen sähköinen e-Deliver 9 bussi omaa suuret sisätilat, laadukkaan istuinmukavuuden sekä kattavan vakiovarustelun. Bussi perustuu e-Deliver 9 -mallin alustaan ja sen kori voidaan rakentaa joustavasti asiakkaiden tarpeiden ja halutun istuinkonfiguraation mukaisesti, sisältäen esimerkiksi pyörätuolipaikkoja ja pyörätuolirampin/hissin.

e-Deliver 9 bussi - uuden aikakauden sähköistä henkilökuljetusta

Uusi täyssähköinen 1+8 paikkainen Maxus e-Deliver 9 bussi tarjoaa modernin ja ympäristöystävällisen tavan kuljettaa sähköisesti nyt myös suurempia ryhmiä. Uusi e-Deliver 9 omaa suuret sisätilat, laadukkaan istuinmukavuuden sekä kattavan vakiovarustelun. Vakiovarusteita ovat esimerkiksi: peruutuskamera, adaptiivinen vakionopeudensäädin, HD-kosketusnäyttö 10″, radio, MP3 ja Bluetooth-handsfree, älyavain (Entry & One Touch Start), liukuovi ja 180-astetta avautuvat takaovet, LED-ajovalot sekä 16″ kevytmetallivanteet.

Bussi perustuu e-Deliver 9 -mallin alustaan ja sen kori voidaan rakentaa joustavasti asiakkaiden tarpeiden ja halutun istuinkonfiguraation mukaisesti, sisältäen esimerkiksi pyörätuolipaikkoja ja pyörätuolirampin/hissin.

Maxus e-Deliver 9 -bussilla on pituutta 5 940 mm, leveyttä 2 062 mm, korkeutta 2 535 mm ja sen akseliväli on 3 760 mm. Sen oma paino on 2 870 kg kokonaismassan ollessa 3 500 kg. Bussi voidaan rakentaa istuimilla varustettuna joko M1 tai M2 -luokituksen mukaisesti.

Maxus e-Deliver 9 bussi on varustettu vakiona 72 kWh -ajoakustolla ja sen toimintamatka sähköllä on 236-288 km (WLTP yhdistetty/kaupunki). Saatavilla on myös tehokkaampi 88,55 kWh -ajoakusto. Maxus e-Deliver 9 bussi latautuu 80 % varaustasoon pikalatauksessa jopa 36 minuutissa.

Maxus e-Deliver 9 bussi ilman bussivarustelua alk. 50 935 eur (alv 0%) / 63 160 eur (alv 24%)*. 

*Auton lopulliseen hintaan bussivarustelulla vaikuttavat asiakkaan tarpeet, valittu istumakonfiguraatio sekä lisävarusteet. Lisätietoja bussivarustelusta saat lähimmältä Maxus-jälleenmyyjältäsi.

Hinnasto

Tilaa ja mukavuutta

Maxus e-Deliver 9 bussi pitää huolen sekä kuljettajan että matkustajien mukavuudesta.

 • Monipuolinen matkustamo

  Maxus e-Deliver 9 bussi tarjoaa paljon tilaa ja useita eri istuinkonfiguraatioita.

 • Kattava ja moderni varustelu

  Maxus e-Deliver 9 bussin ohjaamo on selkeä ja täynnä moderneja varusteita ja teknologiaa.

 • Kosketusnäyttö

  Vakiovarusteena 10,1" kosketusnäyttö

 • Tilava ja mukava ohjaamo

  Tilava ohjaamo tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja ajonautinnon kuljettajalle.

Takuu

Maxus-sähköauton omistaminen tarjoaa mielenrauhaa. Kaikki Maxus e-Deliver -mallit omaavat 5 vuoden tai 100 000 km takuun autolle ja 8 vuoden tai 160 000 km takuun ajoakustolle.

Kaikki e-Deliver -mallit omaavat myös 3 vuoden maalitakuun ilman kilometrirajaa, sekä 10 vuoden puhkiruostumattomuustakuun ilman kilometrirajaa.

Lisäksi kaikkien Maxus-mallien alustat on käsitelty erityisellä suoja-aineella, joka suojaa auton alustaa pohjolan vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Kuvagalleria

Maxus e-Deliver 9 bussi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää e-Deliver 9 bussista tai varata koeajon? Ota yhteyttä lähimpään Maxus-jälleenmyyjääsi.

Kuinka voimme auttaa?

Automalli?

Valitse automalli

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Yhteydenoton aihe

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä Maxus jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.