Maxus-maahantuoja RSA järjesti syyskuun lopussa Maxus Summit 2023 -tapahtuman Clarion Hotel Kastrupissa Kööpenhaminassa. Paikalla oli yli 350 osallistujaa Maxus-jälleenmyyjiltä Norjasta, Ruotsista, Tanskasta, Suomesta, Puolasta, Saksasta, Virosta, Islannista, Färsaarilta ja Grönlannista. Vaikuttavaa kasvua viime vuosina Pohjois-Euroopassa saavuttanut Maxus operoi maahantuontimarkkinoillaan jo yli 200 jälleenmyyjän voimin. 

”Pidämme tärkeänä ja ilahduttavana sitä, että eri maiden jälleenmyyjät tapaavat vaihtaakseen kokemuksia ja asiantuntemusta. Maxuksella on suuret tavoitteet sähköajoneuvojen yhtenä johtavista toimijoista, ja teemme määrätietoisesti töitä toimittaaksemme ajoneuvoja, jotka täyttävät sekä tämän päivän että tulevaisuuden kuljetusalan vaatimukset”, kertoo Maxus Norjan myyntipäällikkö Mathias Ottersen

Tapahtuma alkoi suurella yhteistapaamisella, jossa kuultiin Maxuksen saavutuksista sekä tulevaisuuden visioista ja tuotteista. Osallistujat saivat myös kuulla tulevien vuosien aikana lanseerattavasta mallistosta, joka koostuu sekä sähköisistä hyötyajoneuvoista että henkilöautoista. 

Eksklusiivisessa esittelyssä sähköpakettiauto e-Deliver 7 

Maxus Summit -tapahtuman kohokohta oli uuden e-Deliver 7 -sähköpakettiauton esittely. Maxus e-Deliver 7 -sähköpakettiauton suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota helppokäyttöisyyteen, luotettavuuteen ja monipuolisuuteen.  

Uudessa sähköpakettiautossa on paljon tavaratilaa (5,9, 6,7 ja 8,7 m3) ja se sijoittuu Maxuksen pakettiautovalikoimassa kooltaan e-Deliver 3:n ja e-Deliver 9:n väliin. Maxus e-Deliver 7 -mallin odotetaan olevan saatavilla Suomessa vuoden 2024 aikana. Lopulliset tekniset tiedot ja hinnat julkistetaan myöhemmin.