Maxus-maahantuoja RSA Suomi on julkaissut hinnat täyssähköiselle luksus-MPV -malli MIFA 9:lle. Malli tarjoaa paljon tilaa sekä ainutlaatuista mukavuutta seitsemälle henkilölle, esimerkiksi hierontatoiminolla varustettuine istuimineen. Suomen malliston hinnat alkavat 78 990 eurosta.

Maxus MIFA 9 on suuri luksus-MPV (pituus 5270 mm, leveys 2000 mm, korkeus 1840 mm) ja tarjoaa erittäin väljät sekä mukavat sisätilat kaikille matkustajille. MIFA 9 tulee alkuvaiheessa Suomen markkinoille 7-paikkaisena versiona. Vuoden vaihteessa tarjolle tulee myös 8-paikkainen versio. MIFA 9:n suuri 90 kWh ajoakku tarjoaa jopa 430-565 kilometrin toimintamatkan sähköllä (WLTP yhdistetty/kaupunki).

Sisustus on täynnä erilaisia eksklusiivisia yksityiskohtia, huipputeknologiaa ja viihdelaitteita. MIFA 9:ää kehitettäessä tavoitteena oli luoda huipputekninen ja ylellinen tunnelma, sekä tarjota interaktiivinen kokemus muun muassa useilla integroiduilla näytöillä.

Kaikki MIFA 9:n istuimet ovat varustettu sekä lämmityksellä että tuuletuksella. Lisäksi istuimissa on hierontatoiminto, joka vie ajo- ja matkustusmukavuuden täysin uudelle tasolle. Toisen rivin matkustajat voivat nauttia myös kallistettavista yksittäisistä istuimista säädettävillä jalkatuilla ja käsinojissa olevilla digitaalisilla ohjauspaneeleilla. Toisen ja kolmannen rivin istuimet voidaan työntää myös eteenpäin lisätavaratilan vapauttamiseksi.

”Maxus tuo jälleen markkinoille täysin uuden täyssähköisen mallin uuteen autoluokkaan. MIFA 9 tarjoaa ainutlaatuista luksuksen tunnetta ja erittäin kattavan varustelun vakiona. Päästötön liikkuminen on parhaimmillaan tätä, myös isoille seurueille”, Maxus Suomen myyntijohtaja Heidi Nieminen sanoo.

Uuden MIFA 9:n hinnat alkavat 78 990 eurosta ja sen myynti alkaa heti. Ensimmäiset asiakastoimitukset tapahtuvat vielä tämän vuoden puolella.Maxus Suomi/RSA

Maxus on osa SAIC Motor -konsernia, joka on yksi maailman suurimmista autonvalmistajista. SAIC Motor panostaa vahvasti innovatiiviseen teknologiaan ja liikenteen sähköistämiseen. Norjalainen RSA on ollut Maxuksen maahantuoja Pohjoismaissa vuodesta 2018 alkaen. Yhtiöstä on tullut lyhyessä ajassa vahva toimija pohjois-eurooppalaisilla sähköautomarkkinoilla jo yli 200 jälleenmyyjän voimin.