Tällä viikolla Hannoverissa järjestetyssä IAA-näyttelyssä Maxus esitteli uuden MIFA 9 luksussähköautonsa, joka tarjoaa paljon tilaa sekä ainutlaatuista mukavuutta jopa kahdeksalle henkilölle, esimerkiksi hierontatoiminolla varustettuine istuimineen.

Maxuksen uusi sähköinen MIFA 9 oli yksi Hannoverin näyttelyn suurista puheenaiheista, ja se herätti paljon huomiota sekä toimittajien että asiakkaiden keskuudessa. MIFA 9 on äskettäin lanseerattu Maxuksen kotimarkkinoilla Kiinassa, ja nyt mallia ollaan lanseeramassa myös Euroopassa.

MIFA 9 on ensimmäinen malli, joka on rakennettu Maxuksen uudelle ja monipuoliselle MIFA-alustalle, joka mahdollistaa sähköistyksen lukuisissa eri ajoneuvotyypeissä.

Tulossa Suomeen jo tänä vuonna

MIFA 9 on suuri luksus-MPV (pituus 5270 mm, leveys 2000 mm, korkeus 1840 mm) ja tarjoaa siksi erittäin väljät ja mukavat sisätilat kaikille matkustajille. MIFA 9 tulee markkinoille sekä seitsemän- että kahdeksanpaikkaisena versiona. Suuri 90 kWh ajoakku tarjoaa jopa 440-595 kilometrin toimintamatkan sähköllä (WLTP yhdistetty/kaupunki).

Maxus Suomen myyntijohtaja Heidi Nieminen vahvistaa, että MIFA 9 tulee Suomeen jo tämän vuoden aikana.

”Odotamme innolla Maxus-mallistomme laajenemista MIFA 9:llä. Tämä on täydellinen sähköauto kaikille, jotka tarvitsevat runsaasti tilaa ja ainutlaatuista luksuksen tunnetta. Uskomme, että Suomessa MIFA 9 tulee löytämään kohderyhmänsä erityisesti taksi- ja eksklusiivisia kuljetuspalveluja tarjoavien yritysten keskuudessa. Sähköinen ja CO2-vapaa liikkuminen on parhaimmillaan tätä, myös isoille seurueille”, Nieminen kertoo.

Täynnä ainutlaatuisia yksityiskohtia

Ulkopuolelta autossa on terävälinjainen ja futuristinen ilme, joka jatkuu myös auton sisällä. Sisustus on täynnä erilaisia eksklusiivisia yksityiskohtia, huipputeknologiaa ja viihdelaitteita. MIFA 9:ää kehitettäessä tavoitteena oli luoda huipputekninen ja ylellinen tunnelma sekä tarjota interaktiivinen kokemus muun muassa useilla integroiduilla näytöillä.

Kaikki MIFA 9:n istuimet ovat varustettu sekä lämmityksellä että tuuletuksella. Lisäksi istuimissa on hierontatoiminto, joka vie ajo- ja matkustusmukavuuden täysin uudelle tasolle. Toisen rivin matkustajat voivat nauttia myös kallistettavista yksittäisistä istuimista säädettävillä jalkatuilla ja käsinojissa olevilla digitaalisilla ohjauspaneeleilla. Toisen ja kolmannen rivin istuimet voidaan työntää myös eteenpäin lisätavaratilan vapauttamiseksi. Uuden MIFA 9:n hinnat tullaan julkaisemaan myöhemmin syksyllä lähempänä auton virallista esittelyä Suomessa.

Lisätiedot:
Heidi Nieminen, myyntijohtaja, Maxus Suomi
heidi.nieminen@rsasuomi.fi, puh. 040 640 3391


Maxus Suomi/RSA

Maxus on osa kiinalaista SAIC Motor -konsernia, joka on yksi maailman suurimmista autonvalmistajista. SAIC Motor panostaa vahvasti innovatiiviseen teknologiaan ja liikenteen sähköistämiseen. Norjalainen RSA on ollut Maxuksen maahantuoja Pohjois-Euroopassa vuodesta 2018 alkaen. Yhtiö maahantuo täyssähköisiä Maxus-henkilö- ja pakettiautoja Norjaan, Ruotsiin, Tanskaan, Suomeen, Islantiin ja Puolaan. Maxuksesta on tullut lyhyessä ajassa vahva toimija pohjois-eurooppalaisilla sähköautojen markkinoilla jo yli 200 jälleenmyyjän voimin. Suomessa Maxus-jälleenmyyjät löytyvät Helsingistä, Vantaalta, Tuusulasta, Tampereelta, Pirkkalasta, Turusta, Lahdesta, Jyväskylästä, Kuopiosta, Seinäjoelta, Oulusta ja Ahvenanmaalta.