Maxuksen uutuudet ja maahantuoja RSA Suomen henkilökunta ovat edustettuina Hannoverin kansainvälisten IAA-hyötyajoneuvomessujen lehdistöpäivänä, maanantaina 19.9.2022.

Saksan Hannoverissa järjestetään 19.-25.9. maailman suurimmat kansainväliset hyötyajoneuvojen IAA-messut. Covid 19:n vuoksi kyseisiä messuja ei ole järjestetty sitten vuoden 2018, mutta tänä vuonna ne avaavat ovensa uudelleen. Maxus esittelee osastollaan useita mallejaan, mukaan lukien täysin uuden sähköisen eT90 lava-auton ja MIFA9 tila-auton. Maahantuoja RSA Suomelta on paikan päällä maanantain 19.9. lehdistöpäivänä toimitusjohtaja Christer Stahl ja myyntijohtaja Heidi Nieminen.

Maxuksen lehdistötilaisuus alkaa ma 19.9. klo 10.30, jolloin esitellään myös merkin uusin sähköinen malli. Messuosastolla ovat esillä seuraavat Maxuksen mallit:

 

- MIFA 9 sähköinen Luxury MPV

- eT90 sähköinen lava-auto

- e-Deliver 3 sähköpakettiauto

- e-Deliver 9 sähköpakettiauto

- 7,5 tonnin kuorma-auto

Täysin uusi MIFA 9 Luxury MPV on saatavilla myös koeajoon messujen aikana.

Vuonna 2018 messuille osallistui 2 174 näytteilleasettajaa yhteensä 48 eri maasta ja noin 250 000 kävijää. Viime vuosina messuilla ovat olleet yhä enemmän esillä sähköiset voimansiirrot ja moderni teknologia.

 

RSA Suomen Hannoverin messuedustajien yhteystiedot:

Christer Stahl, toimitusjohtaja, Maxus Suomi

christer.stahl@rsasuomi.fi, puh. 040 774 8816

Heidi Nieminen, myyntijohtaja, Maxus Suomi

heidi.nieminen@rsasuomi.fi, puh. 040 640 3391


Maxus Suomi/RSA

Maxus on osa kiinalaista SAIC Motor -konsernia, joka on yksi maailman suurimmista autonvalmistajista. SAIC Motor panostaa vahvasti innovatiiviseen teknologiaan ja liikenteen sähköistämiseen. Norjalainen RSA on ollut Maxuksen maahantuoja Pohjois-Euroopassa vuodesta 2018 alkaen. Yhtiö maahantuo täyssähköisiä Maxus-henkilö- ja pakettiautoja Norjaan, Ruotsiin, Tanskaan, Suomeen, Islantiin ja Puolaan. Maxuksesta on tullut lyhyessä ajassa vahva toimija pohjois-eurooppalaisilla sähköautojen markkinoilla jo yli 200 jälleenmyyjän voimin. Suomessa Maxus-jälleenmyyjät löytyvät Helsingistä, Vantaalta, Tuusulasta, Tampereelta, Pirkkalasta, Turusta, Lahdesta, Jyväskylästä, Kuopiosta, Seinäjoelta, Oulusta ja Ahvenanmaalta.