Sähköinen perheauto Maxus Euniq 5 Grand Wagon esitellään nyt suuremmalla akulla, pidemmällä toimintamatkalla ja kuudella istuimella, jotka on sijoiteltu 2+2+2 -mallilla, joka mahdollistaa myös suuren tavaratilan. Vakiovarustelu on edelleen kattava sisältäen esimerkiksi panoraamalasikaton, automaattisen hätäjarrutusjärjestelmän, peruutuskameran ja mukautuvan vakionopeudensäätimen.

Kun sähköinen 7-paikkainen Maxus Euniq 5 Grand Wagon lanseerattiin Pohjoismaiden markkinoille 2020, se täytti monien tilaa tarvitsevien asiakkaiden kauan odotetun tarpeen, sillä tarjolla ei ollut montaa sähköautoa, jotka tarjosivat suuret sisätilat, 7 istuinta, suuren tavaratilan sekä pitkän toimintamatkan sähköllä.

Maxus Euniq 5 Grand Wagon -mallivalikoima on nyt laajentunut 6-paikkaisella versiolla, jonka istuimet on sijoiteltu 2+2+2 -mallilla, joka mahdollistaa paljon tilaa kaikille matkustajille. Samalla se mahdollistaa myös suuren 425 litran tavaratilan, jota voidaan tarvittaessa kasvattaa 1 000 litraan taittamalla kaksi takimmaista istuinta alas.

Samalla 6-paikkainen versio on varustettu suuremmalla 70 kWh -ajoakulla, joka tarjoaa 345-420 km (WLTP yhdistetty / kaupunki) toimintamatkan sähköllä. Uusi 70 kWh -ajoakku voidaan ladata (DC-lataus) nopeasti 30 % varaustasosta 80 % varaustasoon jopa 35 minuutissa normaaleissa lämpötiloissa.

Autossa on Maxuksen tapaan erittäin kattava vakiovarustelu, joka sisältää esimerkiksi panoraamalasikaton, automaattisen hätäjarrutusjärjestelmän, peruutuskameran, mukautuvan vakionopeudensäätimen,Apple CarPlayn, langattoman mobiililatauksen sekä kattavan valikoiman aktiivisen turvallisuuden varusteita, jotka tekevät ajamisesta sekä helpompaa että turvallisempaa. Uuteen Maxus Euniq 5 Grand Wagonin 6-paikkaiseen versioon on mahdollista asentaa lisävarusteena myös kattotelineet ja vetokoukku.

”Euniq 5 Grand Wagonin uusi 6-paikkainen versio on monipuolinen sähköauto, joka tarjoaa monia suomalaisten etsimiä ominaisuuksia tilasta tinkimättä. 345-420 kilometrin toimintamatkan ansiosta se sopii hyvin sekä arkiajoihin että pidemmille matkoille. Ensimmäiset autot saapuvat jälleenmyyjillemme vielä helmikuun aikana ja ovat nopeasti valmiita toimitettavaksi”, sanoo Maxus Suomen toimitusjohtaja Christer Stahl.

Uuden Euniq 5 Grand Wagonin 6-paikkaisen version alkaen-hinta on 51 900 € autoedun alk. verotusarvon ollessa 605 €/kk. Uusi Euniq 5 Grand Wagon on nyt myynnissä laajentuneella Maxus-jälleenmyyjäverkostolla, jonka edustajat löytyvät jo Helsingistä, Vantaalta, Tampereelta, Pirkkalasta, Turusta, Lahdesta, Jyväskylästä, Seinäjoelta, Oulusta ja Ahvenanmaalta.

    

Maxus Suomi/RSA

Maxus on osa kiinalaista SAIC Motor -konsernia, joka on yksi maailman suurimmista autonvalmistajista. SAIC Motor panostaa vahvasti innovatiiviseen teknologiaan ja liikenteen sähköistämiseen. Norjalainen RSA on ollut Maxuksen maahantuoja Pohjoismaissa vuodesta 2018 alkaen. Yhtiö tuo maahan täyssähköisiä Maxus-henkilö- ja pakettiautoja Norjaan, Ruotsiin, Tanskaan, Suomeen ja Islantiin. Maxuksesta on tullut lyhyessä ajassa vahva toimija Pohjoismaisilla sähköautojen markkinoilla jo yli 125 jälleenmyyjän voimin.