Delta Auto on viime keväästä lähtien toiminut Maxus-sähköautojen jälleenmyyjänä Helsingin Herttoniemen toimipisteessä. Nyt Delta Auto laajentaa Maxus-jälleenmyynti- ja huoltotoiminnot myös Turun ja Oulun toimipisteisiin marraskuun alusta alkaen.

Laajentuva täyssähköisten Maxus -henkilö- ja pakettiautojen mallisto sekä sähköautojen suosio tukevat jälleenmyyjäverkoston kasvattamista. Esimerkiksi loppuvuodesta esiteltävä uusi täyssähköinen Euniq 6 Grand SUV alleviivaa jatkuvasti laajentuvaa Maxus-mallitarjontaa.

”Delta Auto on ollut meille vahva jälleenmyyjäkumppani Suomen toimintojemme alusta alkaen. Olemme erittäin luottavaisia, että uusi yhteistyömme Turussa ja Oulussa edistää entisestään Maxus-brändin, -näkyvyyden ja -asiakaskokemuksen pitkäjänteistä kehittymistä Suomessa”, sanoo Maxus Suomen toimitusjohtaja Christer Stahl.

”Olemme innoissamme yhteistyömme laajentumisesta Maxuksen kanssa. Sähköautot ovat tulleet jäädäkseen ja tämän todistaa jo hallituksen esitys poistaa sähköautoista autovero. Maxus on ensimmäisenä kiinalaisena täyssähköautona saanut jo usean asiakkaan luottamuksen ja on osoittanut luotettavuutensa ja kykynsä pärjätä myös pohjolan vaativissa olosuhteissa. Kattava huolto- ja myyntiverkosto, jonka Delta Auto pystyy tarjoamaan, madaltaa entisestään asiakkaiden kynnystä hankkia Maxus”, kertoo Delta Auton automyynnin liiketoimintajohtaja Teemu Hakala.

Turkuun ja Ouluun laajentumisen myötä Delta Autosta tulee suurin Maxus-jälleenmyyjä Suomessa.

Maxus Suomi/RSA

Maxus on osa kiinalaista SAIC Motor -konsernia, joka on yksi maailman suurimmista autonvalmistajista. SAIC Motor panostaa vahvasti innovatiiviseen teknologiaan ja liikenteen sähköistämiseen. Norjalainen RSA on ollut Maxuksen maahantuoja Pohjoismaissa vuodesta 2018 alkaen. Yhtiö tuo maahan täyssähköisiä Maxus-henkilö- ja pakettiautoja Norjaan, Ruotsiin, Tanskaan, Suomeen ja Islantiin. Maxuksesta on tullut lyhyessä ajassa vahva toimija Pohjoismaisilla sähköautojen markkinoilla ja se on rakentanut vahvan jälleenmyyjäverkoston jo 125 jälleenmyyjän voimin.

Delta Auto Oy

Delta Auto on asiakaslähtöinen ja luotettava täyden palvelun autokauppa, joka tarjoaa kattavasti autojen myynti- ja huoltopalvelut. Delta Auto toimii valtakunnallisesti 13 toimipisteessä ja myy sekä huoltaa Kia-, Opel-, Mitsubishi-, Mazda-, Subaru-, Fiat-, Alfa Romeo-, Jeep- ja Maxus-autoja paikkakuntakohtaisesti ympäri Suomen. Delta Auto on myös maamme suurimpia käytettyjen autojen myyjiä.