TÄMÄN VERKKOSIVUSTON OMISTAJA JA YLLÄPITÄJÄ:
RSA
Øvre Eikervei 77
3048 Drammen
Puhelin: +47 32 21 88 90

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
Henkilökohtaiset tiedot ovat kaikkia tietoja ja arvioita, jotka voidaan yhdistää sinuun yksilönä. Tämä voi esimerkiksi olla nimi, asuinpaikka, sähköpostiosoite, viestintä, ostohistoria tai tekniset tiedot, jotka annat käyttäessäsi verkkopalveluitamme. Tässä tietosuojalausunnossa annamme sinulle tietoja siitä, miten käytämme ja suojaamme henkilötietojasi ja millainen yksityisyyden suoja sinulla on.

MITÄ TIETOJA MEILLÄ ON?
Kun lähetämme yhteydenottolomakkeen ja muodostamme potentiaalisen asiakassuhteen, saamme pääsyn yhteystietoihisi, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja muut tiedot, jotka täytetään yhteydenottolomakkeessa.

Jos sopimus tehdään, huolehdimme myös henkilötiedoista autotietojen lisäksi. Asiakkaalle annetaan mahdollisuus antaa suostumus kampanjatietojen vastaanottamiseen eri kanavissa erillisen lomakkeen kautta. Nämä tiedot tallennetaan keskitetysti RSA:lle.

MITEN KÄYTÄMME TIETOJA?
Henkilötietoja, jotka syntyvät yhteydenottolomakkeen täyttämisen tai potentiaalisen asiakassuhteen luomisen seurauksena, käytetään vain yhteydenpitoon kyseiseen henkilöön. Sopimuksen yhteydessä saatuja tietoja käytetään tiedotuskampanjoihin, muistutuksiin palvelusta ja EU: n valvonnasta / PKK: n valvonnasta. Jos asiakas on antanut suostumuksensa kampanjatietojen vastaanottamiseen, niitä käytetään myös näiden tietojen lähettämisen perustana.

TIETOSUOJAOIKEUTESI:
Sovellettavan lain puitteissa sinulla on seuraavat yksityisyyden suojaoikeudet:

  • Sinulla on oikeus saada lisätietoja henkilötietojesi käytöstä.
  • Sinulla on oikeus kopioon henkilökohtaisista tiedoistasi.
  • Sinulla on oikeus korjata virheellisiä tietoja sinusta. Jos on mielestäsi korjattavia tietoja, voit ottaa meihin yhteyttä suoraan.
  • Sinulla on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos emme enää tarvitse niitä.
  • Sinulla on oikeus pyytää, että lopetamme henkilötietojesi käytön.
  • Tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeus vastaanottaa meille toimittamiasi henkilötietoja muodossa, joka antaa sinun siirtää henkilökohtaiset tiedot toiselle organisaatiolle. Sinulla voi olla myös oikeus siirtää henkilökohtaiset tietosi suoraan meiltä organisaatiolle. Tämä oikeus koskee vain tietoja, jotka käsitellään automatisoiduilla menetelmillä ja jotka perustuvat käyttäjän suostumukseen tai joita käsitellään osana kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämistä. Tämä oikeus sisältää vain tiedot, jotka olet antanut meille joko suoraan rekisteröimällä esimerkiksi käyttäjätilin tai jotka on luotu palveluidemme käytön kautta.
  • Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käyttöä esimerkiksi vastustamalla markkinointia.
  • Sinulla on oikeus olla alttiina automatisoidulle päätöksentekoprosessille, jolla on oikeudellinen tai vastaava vaikutus (esimerkiksi automaattinen luottotietojen arviointi).
  • Edellä kuvatuista oikeuksista on poikkeuksia. Nämä poikkeukset johtuvat lainsäädännöstä ja voivat esimerkiksi tarkoittaa, että tiettyihin tietoihin ei päästä käsiksi tai että tietoja ei voida poistaa. Saat lisätietoja näistä poikkeuksista ottamalla yhteyttä meihin tai Norjan tietosuojaviranomaiseen
  • Voit käyttää oikeuksiasi ja saada lisätietoja mahdollisista poikkeuksista ja rajoituksista ottamalla yhteyttä meihin osoitteeseen: personvern@rsa.no
  • Jos uskot, että olemme käsitelleet henkilötietojasi tavalla, joka ei ole tietosuojalakien mukainen, toivomme, että otat meihin yhteyttä, jotta voimme antaa sinulle vastauksia ja selvittää väärinkäsitykset.

MUUTOKSET TIETOSUOJASELOSTEESEEN
Pystymme päivittämään tietosuojaselosteen ajoittain. Sinulle ilmoitetaan merkittävistä muutoksista. Löydät aina viimeisimmän version tietosuojalausekkeestamme verkkosivustoltamme.

MIKÄ ON EVÄSTE?
Eväste on pieni datatiedosto, joka on tallennettu tietokoneellesi, tablet-laitteellesi tai matkapuhelimeesi. Eväste ei ole ohjelma, joka voi sisältää haitallisia ohjelmia tai viruksia.

KUINKA VERKKOSIVUSTO KÄYTTÄÄ EVÄSTEITÄ?
Evästeet ovat välttämättömiä, jotta verkkosivusto toimisi oikein. Evästeet auttavat meitä saamaan yleiskuvan vierailuistasi verkkosivustolla, jotta voimme jatkuvasti optimoida ja korjata verkkosivuston sisältöä niin, että se voidaan mukauttaa toiveisiisi ja kiinnostuksen kohteisiisi. Evästeet voivat esimerkiksi muistaa, mitä olet lisännyt ostoskoriin edellisten sivustokäyntien aikana, oletko kirjautunut sisään ja minkä kielen ja valuutan haluat verkkosivuston näkyvän. Käytämme myös evästeitä kohdistamaan mainoksia sinulle muilla verkkosivustoilla. Evästeitä käytetään pääasiassa osana ratkaisumme, jotta näytetty sisältö olisi mahdollisimman osuvaa sinulle.

KUINKA KAUAN EVÄSTEITÄ SÄILYTETÄÄN?
Evästeiden tallennusaika laitteellesi voi vaihdella. Tallennusaika lasketaan viimeisestä vierailusta verkkosivustolla. Eväste poistuu automaattisesti käytöstä tietyn ajan kuluttua.