SÄHKÖINEN PERHEAUTO EUNIQ 5 GRAND WAGON (6P)

Hinta alk.
53 500 €
Toimintamatka sähköllä
345-420 km (WLTP)
6-paikkainen
perheauto

ISO 6-PAIKKAINEN SÄHKÖINEN PERHEAUTO

Sähköauto Maxus Euniq Grand Wagon on uusi 6-paikkainen tilavan monipuolinen perheauto, jossa on iso tavaratila ja kattava varustelu. Tämä auto sopii erinomaisesti perheille, jotka haluavat sekä tilaa matkatavaroille että suuret sisätilat matkustajille.

345-420 km toimintamatka sähköllä (WLTP yhdistetty/kaupunki) tekee uudesta Euniq 5 Grand Wagon (6P):stä sopivan auton sekä arkiajoihin että pidemmille matkoille. Auto on varustettu 70 kWh -ajoakulla, joka voidaan ladata 30 % varaustasosta 80 % varaustasoon nopeasti jopa 35 minuutissa.

Maxus Euniq 5 Grand Wagon (6P) alk. 53 500 €, autoetu alk. 635 €/kk.

SISÄTILAT
Erinomainen
istumamukavuus
Suuri
panorama-kattoikkuna
Langaton
matkapuhelimen lataus

TURVALLISUUS

Maxus Euniq 5 on kattavasti varusteltu, sisältäen lukuisia passiivisen ja aktiivisen turvallisuuden innovatiivisia varusteita ja järjestelmiä. Euniq 5 Grand Wagon (6P):n aktiivisen turvallisuuden varusteita ja järjestelmiä ovat esimerkiksi:

 

  • Hätäjarrutusavustin (EBA)
  • Ajovakauden hallintajärjestelmä (ESC)
  • Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (AEB)
  • Mukautuva vakionopeudensäädin

 

TOIMINTAMATKA

Uusi Euniq 5 Grand Wagon (6P) omaa 345-420 km toimintamatkan sähköllä (WLTP yhdistetty/kaupunkiajo)* ja sopii siten sekä arkiajoihin että pidemmille matkoille.

 

*Ajoneuvon toimintamatka sähköllä on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, ajonopeudesta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista ja tieprofiilista.

LATAUS

Maxus Euniq 5 (6P) akun kapasiteetti on 70 kW. Latausaika DC-latauspisteessä 30% varaustasosta 80 % varaustasoon on noin 35 minuuttia. Kaikissa Maxus-ajoneuvoissa voidaan käyttää CCS-standardin mukaisia pikalatureita.

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko tietää lisää Euniq 5 Grand Wagon 6-paikkaisesta perheautosta? Valitse alla olevasta valikosta lähin Maxus-jälleenmyyjäsi, joka kertoo mielellään lisää.

Kuinka voimme auttaa?

Automalli?

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä Maxus Suomeen jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.