Uusi avolava Maxus eT90

Erittäin kattava
varustelu
Ohjaamossa
5 istuinta
Hinta alk.
56 900 € (alv 0 %)

MAXUS eT90 – EUROOPAN ENSIMMÄINEN SÄHKÖINEN AVOLAVA

Uusi ja suuri Maxus eT90 on ensimmäinen sähköinen avolava Euroopan markkinoilla. Se omaa viisi istuinta, vahvan dynaamisen muotoilun ja erittäin kattavan vakiovarustelun. Sen ajoakuston nettokapasiteetti on 88,5 kWh ja toimintamatka sähköllä jopa 330 km (WLTP yhdistetty). Uuden eT90:n hyötykuorma on jopa 1000 kg ja se voidaan varustaa myös vetokoukulla (vetopainot vahvistetaan myöhemmin). Uusi eT90 avolava on erinomainen valinta sekä perheautoksi että yrityksen tuotantokäyttöön.

Maxus-laatu on varmistettu 5 vuoden tai 100 000 km takuulla autolle ja 8 vuoden tai 160 000 km takuulla ajoakustolle.

Uusi eT90 on nyt ennakkomyynnissä ja sen toimitukset alkavat jo vuoden 2022 lopulla. Uusi Maxus eT90 alkaen 56 900 € (alv 0 %) / 70 556 € (alv 24 %).

Huomaathan, että Maxuksen sähköinen tavara-automallisto on nyt täysin autoverovapaa ja lisäksi sinulla/yritykselläsi on mahdollisuus saada 2 000-6 000 euron valtion hankintatuki uuden sähköisen Maxus -tavara-auton hankintaan. Kysy lisää valtion hankintatuesta lähimmältä Maxus-jälleenmyyjältäsi. Katso lähin Maxus-jälleenmyyjäsi tästä. Lisätietoja valtion hankintatuesta: traficom.fi.

 

MODERNIT SISÄTILAT JA KATTAVA VARUSTELU

Uuden eT90:n sisätilat on suunniteltu tilavaksi ja moderniksi. Erittäin kattavan vakiovarusteluettelon varusteita ovat esimerkiksi 10,3″ kosketusnäyttö, 6-suuntainen istuimen säätö sekä kuljettajalle että etumatkustajalle, Apple CarPlay, nahkaverhoillut istuimet ja kaksisuuntaisesti säädettävä nahkapäällysteinen ohjauspyörä. Uusi eT90 on varustettu myös sähköisellä ajonvakautusjärjestelmällä, peruutuskameralla, pysäköintitunnistimella ja alamäkihidastimella.

AKKU JA LATAUS

Maxus eT90 avolavan ajoakuston nettokapasiteetti on 88,5 kWh. Auto voidaan ladata 20-80 % varaustasoon 45 minuutissa normaaleissa lämpötiloissa 80 kW maksimilatausteholla.

Uusi Maxus eT90 avolava on yhteensopiva CCS-latausstandardin kanssa.

TOIMINTAMATKA SÄHKÖLLÄ

Uuden Maxus eT90 avolavan toimintamatka sähköllä on jopa 330 km (WLTP yhdistetty)*. Koska eT90 on tyyppihyväksytty N1-pakettiautoksi, se on WLTP-testattu myös raskailla kuormilla. Vertailun vuoksi, henkilöautojen toimintamatkat testataan ilman rahtia ja matkustajia. Täten mallin ilmoitettu WLTP-toimintamatka sähköllä on erittäin realistinen, aivan kuten koko Maxus-mallistossa.

*Ajoneuvon toimintamatka sähköllä on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, ajonopeudesta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista ja tieprofiilista.

VÄRIT

Valkoinen (perusväri)
Musta (metalliväri)
Harmaa (metalliväri)
Oranssi (metalliväri)
Sininen (metalliväri)

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko tietää lisää Maxus eT90 avolavasta? Kerromme mielellämme lisää.

Asiasi koskee

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä Maxus Suomeen jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.