eT90 sähköinen avolava

Maxus eT90 Euroopan ensimmäinen sähköinen avolava

Uusi sähköinen avolava eT90 on nyt ennakkomyynnissä ja sen toimitukset alkavat jo vuoden 2023 alkupuolella.

Maxus eT90 - Euroopan ensimmäinen sähköinen avolava

Uusi ja suuri Maxus eT90 on ensimmäinen sähköinen avolava Euroopan markkinoilla. Se omaa viisi istuinta, vahvan dynaamisen muotoilun ja erittäin kattavan vakiovarustelun. Sen ajoakuston nettokapasiteetti on 88,5 kWh ja toimintamatka sähköllä jopa 330 km (WLTP yhdistetty). Uuden eT90:n hyötykuorma on jopa 1000 kg ja se voidaan varustaa myös vetokoukulla (vetopainot vahvistetaan myöhemmin). Uusi eT90 avolava on erinomainen valinta sekä perheautoksi että yrityksen tuotantokäyttöön.

Uusi eT90 on nyt ennakkomyynnissä ja sen toimitukset alkavat jo vuoden 2023 alkupuolella. Uusi Maxus eT90 alkaen 56 900 € (alv 0 %) / 70 556 € (alv 24 %).

Modernit sisätilat ja kattava varustelu

Uuden eT90:n sisätilat on suunniteltu tilavaksi ja moderniksi. Erittäin kattavan vakiovarusteluettelon varusteita ovat esimerkiksi 10,3″ kosketusnäyttö, 6-suuntainen istuimen säätö sekä kuljettajalle että etumatkustajalle, Apple CarPlay, nahkaverhoillut istuimet ja kaksisuuntaisesti säädettävä nahkapäällysteinen ohjauspyörä. Uusi eT90 on varustettu myös sähköisellä ajonvakautusjärjestelmällä, peruutuskameralla, pysäköintitunnistimella ja alamäkihidastimella.

Takuu

Maxus-sähköauton omistaminen tarjoaa mielenrauhaa. Kaikki Maxus-henkilöautot omaavat 5 vuoden tai 100 000 km takuun autolle ja 8 vuoden tai 200 000 km takuun ajoakustolle.

Lisäksi kaikki Maxus-mallit on alustasuojattu Tectylillä, joka sisältyy hintaan.

Akku ja lataus

Maxus eT90 avolavan ajoakuston nettokapasiteetti on 88,5 kWh. Auto voidaan ladata 20-80 % varaustasoon 45 minuutissa normaaleissa lämpötiloissa 80 kW maksimilatausteholla.

Uusi Maxus eT90 avolava on yhteensopiva CCS-latausstandardin kanssa.

Lue lisää sähköauton latauksesta

Toimintamatka sähköllä ja kulutus

Uuden Maxus eT90 avolavan toimintamatka sähköllä on jopa 330 km (WLTP yhdistetty)*. Koska eT90 on tyyppihyväksytty N1-pakettiautoksi, se on WLTP-testattu myös raskailla kuormilla. Vertailun vuoksi, henkilöautojen toimintamatkat testataan ilman rahtia ja matkustajia. Täten mallin ilmoitettu WLTP-toimintamatka sähköllä on erittäin realistinen, aivan kuten koko Maxus-mallistossa.

*Ajoneuvon toimintamatka sähköllä on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, ajonopeudesta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista ja tieprofiilista.

Lue lisää sähköauton toimintamatkasta

Värit

  • Valkoinen

  • Sininen (metalliväri)

  • Oranssi (metalliväri)

  • Musta (metalliväri)

  • Harmaa (metalliväri)

Kuvagalleria

Katso uuden Maxus eT90 avolavan dynaamista tyyliä joka kulmasta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää eT90 avolavasta tai varata koeajon? Ota yhteyttä lähimpään Maxus-jälleenmyyjääsi.

Kuinka voimme auttaa?

Automalli?

Valitse automalli

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Yhteydenoton aihe

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä Maxus jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.