E-DELIVER 9 ALUSTA - NYT ERILLISKORILLA TAI LAVALLA

MAKSIMAALISTA SÄHKÖISTÄ MUOKATTAVUUTTA

Maxuksen sähköisten hyötyajoneuvojen valikoima kasvaa jatkuvasti. Maxus esittelee nyt ensimmäisenä Suomessa  täysin sähköisen erilliskorilla tai lavalla varustetun e-Deliver 9 -alustan. Uuden e-Deliver 9 -alustan toimintamatka sähköllä on WLTP-syklin mukaisessa yhdistetyssä ajossa jopa 172 km.

Erilliskori on varustettu takalaitanostimella ja korit sekä lavat muokataan aina yhdessä asiakkaan kanssa käyttötarpeiden mukaisesti. Lisäksi kaikki erilliskorin ja lavan asennukseen liittyvät alustan muutokset on tehty kevyistä materiaaleista hyötykuorman optimoimiseksi.

Ota yhteyttä lähimpään Maxus-jälleenmyyjääsi ja kysy lisää e-Deliver 9 -alustan räätälöimisestä juuri sinun tarpeidesi mukaiseksi.

Huomaathan, että Maxuksen sähköinen paketti- ja kuorma-automallisto on nyt täysin autoverovapaa ja lisäksi sinulla/yritykselläsi on mahdollisuus saada 2 000-6 000 euron valtion hankintatuki uuden sähköisen Maxus e-Deliver 9 paketti- tai kuorma-auton hankintaan. Kysy lisää valtion hankintatuesta lähimmältä Maxus-jälleenmyyjältäsi. Katso lähin Maxus-jälleenmyyjäsi tästä. Lisätietoja valtion hankintatuesta: traficom.fi.

MAKSIMAALINEN MUKAVUUS JA LAATU

Maxus e-Deliver 9:n ohjaamo tekee vaikutuksen myös kaiken kokeneeseen kuljettajaan. Siinä yhdistyvät hyvin suunniteltu ergonomia, erinomainen istuinmukavuus, kattava ja moderni varustelu sekä laadukkaat materiaalit.

Maxus-laatu on varmistettu 5 vuoden tai 100 000 km takuulla autolle ja 8 vuoden tai 160 000 km takuulla ajoakustolle.

e-Deliver 9 -alusta erilliskorilla
e-Deliver 9 -alusta erillislavalla

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä lähimpään Maxus-jälleenmyyjääsi ja kysy lisää sähköisen e-Deliver 9 -alustan räätälöimisestä juuri sinun tarpeidesi mukaiseksi.

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä Maxus Suomeen jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.