Suuri sähköpakettiauto e-Deliver 9

Hinta alk.
63 200 € (alv 0 %)
Toimintamatka sähköllä
186-296 km (WLTP)
Kuormatila
9,7-11 m³

Suuri sähköinen pakettiauto - tilaa ja mukavuutta 100% sähköllä

Suuri sähköpakettiauto Maxus e-Deliver 9 tarjoaa paljon tilaa rahdille, ajomukavuutta kuljettajalle ja luokkansa johtavan toimintamatkan sähköllä. Kuorma voidaan lastata ja purkaa helposti trukilla 236 astetta taittuvien takaovien ja matkustajan puoleisen suuren sivuoven kautta.

Maxus e-Deliver 9 tekee vaikutuksen myös kaiken kokeneeseen kuljettajaan, sillä siinä yhdistyvät hyvin suunniteltu ergonomia, erinomainen istuinmukavuus, modernit sisätilat ja korkea laatu. Voit valita mallin, jonka kuormatila on 9,7 m³ tai 11 m³ ja jonka maksimaalinen hyötykuorma on jopa 1200 kg. Toimintamatka sähköllä on jopa 186-296 km valitusta mallista riippuen. Tarjolla on yhteensä 9 erilaista malliversiota, sisältäen myös pelkän alustan. Nyt on aika sähköistää liiketoimintasi.

Maxus-laatu on varmistettu 5 vuoden tai 100 000 km takuulla autolle ja 8 vuoden tai 160 000 km takuulla ajoakustolle.

Maxus e-Deliver 9 pakettiautomallisto alk. 63 200 € (alv 0 %) / 78 368 € (alv 24 %)

Huomaathan, että Maxuksen sähköinen paketti- ja kuorma-automallisto on nyt täysin autoverovapaa ja lisäksi sinulla/yritykselläsi on mahdollisuus saada 2 000-6 000 euron valtion hankintatuki uuden sähköisen Maxus e-Deliver 9 paketti- tai kuorma-auton hankintaan. Kysy lisää valtion hankintatuesta lähimmältä Maxus-jälleenmyyjältäsi. Katso lähin Maxus-jälleenmyyjäsi tästä. Lisätietoja valtion hankintatuesta: traficom.fi.

Esittelyvideo

Paljon tilaa menestyksellesi
Kuormatila
9,7-11 m³
Kuorman enimmäispaino
jopa 1 200 kg
Takaovien avaus
jopa 236 astetta

Toimintamatka ja lataus

Maxus e-Deliver 9 pakettiautolla on luokkansa johtava, 186-296 km toimintamatka sähköllä valitusta mallista riippuen. Saatavana on kolme eri akkukokoa: 51,5 kWh, 72 kWh tai 88,5 kWh.

Maxus e-Deliver 9 latautuu 80 % varaustasoon 51,5 kWh tai 72 kWh akuilla pikalatauksessa 36 minuutissa ja 88,5 kWh akulla 42 minuutissa.

Turvallisuus

Vakiovarusteet

Maxus e-Deliver 9 on erittäin kattavasti varusteltu. Vakiovarusteita ovat esimerkiksi:

  • Peruutuskamera
  • Adaptiivinen vakionopeudensäädin
  • HD-kosketusnäyttö 10″
  • Radio, MP3 ja Bluetooth-handsfree
  • Sokean kulman tunnistin
  • Älyavain (Entry & One Touch Start)
  • Liukuovi (oikea puoli) ja 180-astetta avautuvat takaovet
  • LED-ajovalot
  • 16″ kevytmetallivanteet

Värit

Valkoinen
Hopea (metallihohto)

Hinnasto, tekniset tiedot ja lisävarusteet

Alla olevista linkeistä voit tutustua tarkemmin hinnastoon, teknisiin tietoihin sekä lisävarusteisiin ja -tarvikkeisiin.

*Huom. sähköisen toimintamatkan pituus riippuu monista eri tekijöistä (ajotyyli, lämpötila, renkaiden ilmanpaine jne.) Annettu toimintasäde perustuu WLTP urban cycle-mittaukseen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää e-Deliver 9 -sähköpakettiautosta? Kerromme mielellämme lisää.

Kuinka voimme auttaa?

Automalli?

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Asiasi koskee

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä Maxus Suomeen jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.