Autoliike Mika Pohjonen aloittaa Maxus-sähköautojen jälleenmyynnin Lahdessa

Lahtelainen Autoliike Mika Pohjonen on saavuttanut muutamassa vuodessa vahvan aseman ja tunnettuuden alueellaan ympäristöystävällisiä polttoainemuotoja käyttävien käytettyjen autojen maahantuojana, kauppiaana ja huoltoliikkeenä. Nyt Autoliike Mika Pohjonen aloittaa uusien sähköautojen kaupan Maxus-jälleenmyyjänä Lahdessa.

Maxus on kasvattanut Suomen jälleenmyyjäverkostoaan voimakkaasti viime aikoina. Laajentumista tukevat jatkuvasti kasvava sähköisten Maxus-henkilö- ja -pakettiautojen mallisto sekä yleinen sähköautojen lisääntyvä suosio. Esimerkiksi ensimmäisen kvartaalin aikana esiteltävä uusi Euniq 6 Grand SUV sähköinen katumaasturi korostaa jatkuvasti laajentuvaa Maxus-mallitarjontaa.

”Nousemme nyt autoalan toimijoiden sarjataulukossa seuraavalle tasolle, kun aloitamme Maxus-sähköautojen merkkiliikkeenä Lahdessa. Tämä on todella merkittävä askel meille kuin myös koko Lahden ja Päijät-Hämeen talousalueen asiakaskunnallemme. Saamme olla mukana laajalla Maxus-tuotevalikoimalla sähköistämässä alueen hyötyajoneuvoliikennettä, sekä samalla tuomme vahvat ja kattavasti varustellut vaihtoehdot isomman perheautosegmentin täyssähköisten henkilöautojen valikoimaan”, sanoo Autoliike Mika Pohjosen toimitusjohtaja Mika Pohjonen.

”Uskomme Autoliike Mika Pohjosen motivoituneen tiimin potentiaaliin olla vahva toimija Lahden talousalueen henkilö- ja hyötyajoneuvoliikenteen sähköistämisessä. Viime vuoden lopussa tapahtunut autoveron poistaminen sähköisistä henkilö- ja hyötyajoneuvoista, sekä tämän vuoden alusta voimaan tulleet hankintatuet myös sähköisille hyötyajoneuvoille tekevät täyssähköisten ajoneuvojen hankinnan jatkossa entistäkin houkuttelevammaksi”, kertoo Maxus Suomen toimitusjohtaja Christer Stahl.

Maxus-jälleenmyyjät löytyvät Suomessa jo Helsingistä, Vantaalta, Turusta, Tampereelta, Pirkkalasta, Jyväskylästä, Seinäjoelta, Oulusta, Lahdesta ja Ahvenanmaalta.